BAU HANCING KUCING , BAU NAJIS KUCING , BAU HAPAK ,  BAU BUSUK 

PENYELESAIAN BAU BUSUK
DENGAN MUDAH

Bau busuk hilang seawal 30 minit hanya menggunakan bahan organik.

Bela kucing banyak pun tak ada masalah bau busuk di rumah pasti menjadi idaman pada pencinta kucing.

PUNCA RUMAH BERBAU KUCING DAN BERBAU BUSUK

Bila bela kucing banyak mesti terdedah dengan masalah begini.

cat-oyho7erhfurwag9ntwksd62gp43l5jo4t56hwbciqw.png

Rumah berbau kucing atau haiwan peliharaan

pawprint-oyho7erhfurwag9ntwksd62gp43l5jo4t56hwbciqw.png

Rumah berbau najis kucing sampai ke luar rumah

cat-1-oyho7fpbmot6m28aoezexntxahyyd8rv59tzdlb4ko.png

Tak sempat nak bersihkan cat litter

house-oyho7gn5tiugxo6xixe1i5ldvvubkxvlhehguv9qeg.png

Jiran-jiran complain rumah berbau kucing

Hampir 80% orang bela kucing dalam rumah menghadapi bau tidak best di dalam rumah.

Anda sedar atau tidak Jika anda biarkan masalah ini berterusan ianya akan menyusahkan anda.

Saman yang di keluarkan oleh PBT kerana ada yang buat report

Alhamdulilah lepas guna Zafip odor eliminator rumah dah tak  bau kucing lagi walaupun bela kucing banyak, dan Bau hapak,bau busuk pun hilang kini menjadi pengguna tetap  Zafip odor eliminator.

Memperkenalkan

ZAFIP ODOR ELIMINATOR

Zafip Odor Eliminator membantu menyelesaikan  masalah bau busuk di dalam rumah dengan pantas .

di perbuat daripada bahan organik,teramat sesuai untuk orang yang bela kucing di dalam rumah di fomulasi dari teknologi nano,tiada bau,warna dan bahan kimia.

Ramai orang menggunakan Zafip Odor Eliminator di

Cara penggunaan

SPRAY pada kawasan seluruh rumah,sofa,langsir,cat litter,bilik dan ruang tamu.

untuk permulaan spray sebanyak mungkin di seluruh kawasan dalam rumah.

gunakan setiap hari untuk kesan yang berpanjangan.

Antara mereka yang wajib guna

Dah Lebih Daripada

0
Pengguna yang berpuas hati

BETUL kE BERKESAN?

Lihat apa kata mereka yang sudah mencuba Zafip

Dijamin Selamat pada manusia dan Haiwan

Tiada bahan kimia,Bau Dan Warna

Anda betul-betul mahu selesaikan masalah di atas.Sila lakukan  tindakan segera.

HARGA MURAH JE

TANIAH…UNTUK PELANGGAN ISTIMEWA,KAMI MEMBERIKAN ANDA FREE POSTAGE YANG BERNILAI RM10

5 BOTOL

RM200 RM100 / Sahaja
  • 5 Botol Zafip Odor Eliminator
  • FREE Postage
  • FREE sebotol zafip
  • COD tambah RM 10

1 BOTOL

RM40 RM36 / Sahaja
  • 1 Botol Zafip Odor Eliminator
  • Free Postage
  • COD tambah RM 10

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM PROMO TAMAT

Jom Dapatkan ZAFIP SEKARANG Dengan Free Postage Dan 100% Jaminan Wang Dikembalikan! 

BERITA BAIK BUAT ANDA

Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti

Order Segera

Anda boleh buat bayaran secara online atau Barang sampai baru bayar (COD)

Sebarang masalah boleh whatapps ke 017-756 6067 atau email ke Indahpets@gmail.com

kami yakin Zafip Odor Eliminator dapat menyelesaikan masalah anda

Isi borang dibawah, Pastikan semua borang lengkap dan betul bagi memudahkan proses penghantaran, Pilih cara pembelian “Barang sampai baru bayar” ataupun “Bayar Online”

Your Product

5 Botol Zafip
+
RM100
3 Botol Zafip
+
RM70
1 Botol Zafip
+
RM36

Billing details

Malaysia

Your order

Product Subtotal
ZAFIP 1 BOTOL
  × 1
RM36
Subtotal RM36
Shipping
Total RM36
  • Pos dengan segera

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Indah pets shop ( JM0777637-H)

no 15 jalan kenanga 14 taman

dengkil jaya 43800 dengkil selangor.

0177566067

Indahpets@gmail.com